• Du kan ha fullskjermbilde om du ønsker det

    Responsiv design: siden din er like fin uansett om den blir vist på en stor dataskjem eller en liten mobil

    Fleksibel Layout Builder: Du har mange ulike innholdselement å velge mellom slik at du får utseende du selv ønsker.

Du kan ha ikonbokser som viser hva du kan tilby potensielle kunder:

Ditt eget profesjonelle nettsted

Få et uforpliktende tilbud tilpasset deg og du velger selfølgelig din egen nettadresse.

Enkel redigering

Du lærer raskt å oppdatere nettsiden selv og får tilsendt en skriftlig veiledning for administrasjon av kontrollpanelet.

Rimelig

Bare 199,- per måned, inkludert teknisk support. Du velger selv om du ønsker å sette opp nettsiden, eller om du vil leie oss til å gjøre det.

Hjelp til oppsett

Vi kan hjelpe deg å lage innhold, og å sette opp nettstedet. Vi tilpasser nettsiden bedriftens profil.

Ingen bindingstid

Ingen skjulte vilkår, du kan si opp avtalen når du vil.

Sikker drift

Nettstedet blir driftet sikkert i skyen og vi tar daglig back up.

Du kan ha kundeuttalelser:

Kundene våre mener…

multivolt-kundeuttalelse (1)

«Vi i MultiVolt har opplevd en svært rask vekst siden oppstart og jeg tror nettsiden har spilt en viktig rolle for suksessen. Vi var i oppstartsfasen når vi bestilte nettside hos 123press, og så etter en rimelig løsning som var standardisert og som vi selv var i stand til å redigere. Det var viktig for oss at den nye nettsiden var mobiltilpasset, noe 123press kunne tilby. Vi likte godt nettsidene de hadde laget tidligere, og de kunne i tillegg levere logo. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet, nettsiden ble raskt ferdig og vi fikk god oppfølging underveis. Jeg anbefaler små- og mellomstore bedrifter å bestille nettside fra 123press.»

gro-norsk-bergsikring (1)«Jeg opplever samarbeidet med 123press som knirkefritt og formidabelt. Jeg anbefaler de til stadighet til andre av flere grunner. Systemet fungerer veldig fint, er greit å bruke og jeg kan gjøre alt selv. I tillegg er de ansatte hos 123press gode på oppfølging og jeg blir møtt på mitt nivå. De er ikke datanerder som snakker et ukjent språk til kundene sine. Et annet stort pluss er at de kan hjelpe meg å administrere sosiale medier også, slik at jeg har all ønskelig kompetanse tilgjengelig på ett hus.»