Portfolio

I dette portfolioeksempelet åpnes beskrivelsen av produktet/tjenesten på en ny side når man trykker på bildene.
Her er det 4 kolonner, du kan velge å ha 1-6 kolonner.

Du kan også ha kundeuttalelser på portfoliosiden for å vise potensielle kunder hva eksisterende kunder mener om bedriften din.

aaraas-gard-referanse (1)«De ansatte hos 123press er veldig enkle å forholde seg til. Når jeg lurer på noe, så får jeg rask respons og god hjelp. Jeg oppdaterer nettsiden selv, og det er viktig for meg å vite at jeg har dyktige mennesker bak meg som kan rette opp eventuelle feil jeg gjør. Når nettsiden ble publisert fikk jeg også tilsendt en skriftlig veiledning som viser hvordan jeg redigerer siden, noe jeg har hatt stor nytte av. Det er viktig for oss å ha en nettside som vekker tillitt overfor kundene våre, og det har vi nå. De hjalp meg å finne en god løsning som passet mine behov. Jeg anbefaler 123press til alle som ønsker en ordentlig og troverdig nettside, og ser frem til videre samarbeid med staben hos 123press.»

Margrethe Henden AraasDaglig leder, Aaraas Gårdaaraasgard.no

tone-listau-referanse (1)«Samarbeidet med staben hos 123press har vært 100% positivt. De kom kjapt i gang og forstod veldig raskt hva vi ønsket å kommunisere på nettsiden. Det var veldig nyttig for oss å få et kompetent blikk utenfra, det styrket og kvalitetssikret siden. Nettsiden er veldig enkel å redigere. Jeg fikk en rask opplæring når siden var ferdig, og nå oppdaterer jeg den på egen hånd, selv om jeg ikke er særlig datakyndig. Jeg vet at hvis jeg skulle gjøre noe galt, så kan jeg ringe 123press. Jeg er sikker på at vi har fått flere søkere til den nye barnehagen vår på grunn av nettsiden. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger og er superfornøyd, rett og slett. Jeg vil anbefale folk å ta kontakt med staben hos 123press, slik at de kan få profesjonell hjelp til å avklare behov. 123press passer for alle som ønsker en nettside med generell informasjon.»

Tone ListauStyrer, Nærleiken Barnehagenarleik.no